Si të krijojm server për cs
Si të krijojm Server Windows Me Amx Mod , State Me etj. 
 
::::::::::::::::::::::: 
:Autori : xWarrarrioR ~ M.T.C ~ unnamed.exe 
:Site: wWw.UHG-Premium.page.tl 
::::::::::::::::::::::: 
 
Instalojm Counter Strike 1.6 . Me pas e instalojm patch v21 ne C:Program FilesValve . 
 
Tash fillojm instalimin e Admin Mod e Extratojm niher dhe fillojm me instalim . Shkojm ne folderin 
admin mod dhe klikojm te install admin aty te direktoriumi ja japim ku gjendet hl.exe - pra ne rastin ton direktoriumi i hl.exe osht :  C:Program FilesValvehl.exe 
me pas ta qet ta zgjedhesh modelin e lojes 1. Counter Strike 2. Half Life na e shkrujm 1 edhe ok 
Tash vazhdojm me konfigurimin e Admin mod 
 
admin mod gjendet ktu --> C:Program FilesValvecstrikeaddonsadminmod 
vazhdojm me konfigurim 
 
pra hapim filen adminmod.cfg dhe e editojm kto tri sene: 
 
admin_bot_protection 1 (nga zero ne 1) 
admin_connect_msg "Miresevini ne SpY|Game Server 1.6..." une e kom bo kshtu ju ja boni emrin e juj te serverit 
admin_repeat_msg " Ky server u mundësua nga SpY|bes!" une e kom bo kshtu ju e beni si deshironi 
u kry me admin Mod. 
 
Vazhdojm me Amx mod pra se pari e bejm ekstract nga winrari dhe folderin amx e vendosim ne C:Program FilesValvecstrikeaddons 
tash vazhdojm me konfigurim 
 
C:Program FilesValvecstrikeaddonsamxconfig/amx.cfg ktu kena per me konfiguru 
 
vazhdojm 
 
1) amx_scrollmsg "Miresevini në %hostname% -- Ky server u mundësua nga SpY|bes!" 600 ktu une e kam konfigururar ju e vendosni emrin e serverit tuaj etj 
 
ky osht nje mesazh qe del gjat lojes dhe tregon se serveri perdor amx  
 
2)Ky server perdor Amx nVisit http://ast-crew.info" "000100255" Edhe ktu ju ja ndryshoni  
 
 
Pra edhe konfigurimi i Amx Mod perfundoj 
 
 
vazhdojm me instalim dhe konfigurim te stats me ,kjo osht nje shtes per server qe tregon statistika te ndryshme mbi lojtaret 
 
E kopjojm folderin e stats me dhe e qesim ne C:Program FilesValvecstrikeaddons 
 
vazhdojm me konfigurim dhe shkojm hapim fajllin statsme.cfg.... 
 
editojm kto 
 
// Rank by AUTHID 
// If you play with bots, or on a LAN Server you should *not* enabled Rank by AUTHID 
sm_storebyauth 0( nga 1 ne zero) 
 
si dhe : 
 
// Allow for logging bots to top10 
sm_rankbots 0 (nga 1 ne zero) 
 
pra perfundoj edhe konfigurimi i stas me  
 
tash vazhdojm me hapin e fundit metamod 
 
shkojm ne meda mod direktorium dhe editojm fajllin plugins.ini 
 
dhe vendosim keto : 
 
win32 addons/amx/dlls/amx_mm.dll 
 
win32 addons/amx/modules/csstats_mm.dll 
 
win32 addons/amx/modules/fun_mm.dll 
 
win32 addons/adminmod/dlls/admin_MM.dll 
 
win32 addons/adminmod/dlls/amx_admin.dll 
 
win32 addons/statsme/dlls/statsme_mm.dll 
Win32 addons/adminmod/dlls/admin_MM.dll 
 
Pra tash na ka mbetur vetem edhe nje hap qe ta konfigurojm server.cfg 
C:Program FilesValvecstrikeserver.cfg ktu gjindet e hapim me notepad dhe shlyjm qka gjendet ne te dhe 
vendosim kto komanda 
 
hostname "SpY|Game Server 1.6" ( ju e vendosni emrin e serverit te juaj 
mp_autokick 0 
mp_autocrosshair 0 
mp_autoteambalance 0 
mp_buytime 2 
mp_consistency 1 
mp_c4timer 35 
mp_fadetoblack 0 
mp_falldamage 0 
mp_flashlight 1 
mp_forcecamera 3 
mp_forcechasecam 2 
mp_friendlyfire 0 
mp_freezetime 0 
mp_fraglimit 0 
mp_hostagepenalty 0 
mp_limitteams 6 
mp_logfile 1 
mp_logmessages 1 
mp_logdetail 3 
mp_maxrounds 0 
mp_playerid 0 
mp_roundtime 3 
mp_startmoney 800 
mp_timelimit 35 
mp_tkpunish 0 
mp_winlimit 0 
 
sv_aim 0 
sv_airaccelerate 10 
sv_airmove 1 
sv_allowdownload 1 
sv_clienttrace 1.0 
sv_clipmode 0 
sv_allowupload 1 
sv_cheats 0 
sv_gravity 800 
sv_lan 1 
sv_maxrate 7000 
sv_maxspeed 320 
sv_maxupdaterate 101 
sys_ticrate 10000 
decalfrequency 60 
pausable 0 
log on 
decalfrequency 60 
edgefriction 2 
host_framerate 0 
exec listip.cfg 
exec banned.cfg 
rcon_password 123456789 (ju e vendosni paswordin si te doni por mos e harroni se ju vyn per server kur ta startojm 
 
Tash na mbetet vetem ta startojm serverin neve na ka dalur nje ikon me emrin Dedicated Server 
ne desktop kur e kemi instalur patchin v21 pra klikojm ne ate ikon 
 
game : Counter- Strike 
 
Server name : Emri Serverit 
 
Map: qfar mape deshironi 
 
Network: Internet  
 
Max.Players : Sa te doni ju  
 
Udp port : 27015 
 
RCON pasword : paswordi qe e vendosem ne server.cfg 
 
edhe start server qe ta startojm serverin 
 
Pra ju tash keni serverin tuaj 
 
Pershendetje 
 
 
::::::::::::::::::::::: 
:Autori : aLbinn. 
:Site: www.Alba-CreW.tK : 
:::::::::::::::::::::::


Filet për Server mund ti downladoni ktu:

Kodi:
http://rapidshare.com/files/59170815/inluded_files.rar.html 
http://depositfiles.com/en/files/1920139 
http://www.filefactory.com/file/f3043f/ 
http://www.megaupload.com/?d=3WY7CN33
Antaret e ketij Grupi jane : xWarrioR ~ M.T.C ~unnamed.exe & L1deR ~ xh3k1 & xWarrioR ~ SilveR & c0nn3cT & xWarrioR ~ |DisconnecT| !
 
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free