Shymja pc shokut

Tani un do tju mësoj se si tja nalni PC shokut tuaj :

Së pari me maus klikojm në tastin e djatht pastaj shkojm NEW pastaj SHORTCUT më pas ju hapet një dritare dhe në të e shenojmë : shutdown -s -t 30 -c "komenti"  domethan tek komenti muntëshenoni qfar të doni edhe pastaj shkojm NEXT dhe aty lart shenon SHUTDOWN por nese ju doni munta bëni një emër tjeter edhe pastaj klikojm FINISH .


Pasi që ta krijojm Shortcut-in ne muntja ndërrojm Ikonën duke klikuar me tastin e dhjatht të mausit në ikon edhe pastaj shkojmë PROPERTIES  pastaj CHANGE ICON dhe klikojmë OK dhe zgjedhim një ikonë të cilën duam tja qesim shortcut-it pasi të keni zgjedur ikonën klikoni OK dhe ikona qe ju keni zgjedhur do të dal dhe kështu ju mund tia ndalni shokut PC vetëm ja dërgoni FAJLLIN dhe kur e qel aj mas 30 sekondave ju nalet PC .

Nëse nuk e kuptoni ju mund ta shikoni edhe në youtube by : UHGpremiums1 :

http://www.youtube.com/watch?v=SSiSdvvR2aQ

BY : xWarrioR ~ M.T.C ~ unnamed.exe

Antaret e ketij Grupi jane : xWarrioR ~ M.T.C ~unnamed.exe & L1deR ~ xh3k1 & xWarrioR ~ SilveR & c0nn3cT & xWarrioR ~ |DisconnecT| !
 
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free