Hackoja Pc prej MSN
per mi ja hacku kompjoterin prej msn veq me ja dit emnin e kompjoterit
qysh e ka si psh kas
shkojm kshtu
e hapun new tex
dhe ne te e shenojm
@echooff
tani ne rubriken e dyt
net user emni i kompjoterit si psh kas net user kas edhe qit kod *12345*
  ne rubriken e 3 ja shenojm psh kompjoteri jut u hacku ku po don me shku etj
Antaret e ketij Grupi jane : xWarrioR ~ M.T.C ~unnamed.exe & L1deR ~ xh3k1 & xWarrioR ~ SilveR & c0nn3cT & xWarrioR ~ |DisconnecT| !
 
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free