CS Logo
-Per me shti fotet ne cs edhe kur ta trus T si Spray Logo  ta qet foton 
-Ne fillim  
Download tag_converter.rar  ket  HL TAG Converter

Kur te hin e klikon Open Image dhe e len cilen do foto . pastaj hin Adjust Image e Trus Auto Size . dhe pastaj klikon Apply changes and convert to 265 colors , dhe e klikoni Save Tag, Export to Wad file dhe e ruani te C/ Praogram Files Valve/ cstrike ,hini edhe e runi me emer tempdecal.wad dhe kur te hini ne CS mos e prekni Options hiq me ndrru foton se prishet d.m.th duhet te himi ne server pa prekur sen Ndru nikun athere permes konzolles p.sh name "bujar" :D 

 

 


  Nese doni  flamurin e kosoves me qit me T spray logo , athere downlaod tempdecal.wad dhe  pldecal edhe qiteni ne

  C:Program Files/valve/cstrike apo ku e kin konterin e instalun te cstrike. 

 


Download 


Download
 


                

                                Download

                             

                                         Download


                     

                               Download

 


                            

                                      Download
 

 Keto jane spray logo po doken si objekte  pernime          

 

 

 kur ti downladoni at tempdecal.wad   qone te C:/Program files/valve/cstrike edhe bane paste 

                                                          powered bY: xWarrioR ~ M.T.C ~ unnamed.exe

Antaret e ketij Grupi jane : xWarrioR ~ M.T.C ~unnamed.exe & L1deR ~ xh3k1 & xWarrioR ~ SilveR & c0nn3cT & xWarrioR ~ |DisconnecT| !
 
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free