Qysh mi hy ne PC te dikuj permes MSN

P.SH kur jeni duke folur me dikë në MSN dhe doni ti hyni në pc shkojmë :

Activities pastaj Request Remote  Assistance 

dhe pastaj kur viktima e prek ACCEPT ju i hyni në PC  by: xWarrioR ~ M.T.C ~ unnamed.exe

Antaret e ketij Grupi jane : xWarrioR ~ M.T.C ~unnamed.exe & L1deR ~ xh3k1 & xWarrioR ~ SilveR & c0nn3cT & xWarrioR ~ |DisconnecT| !
 
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free